Konfirmation

Sct. Peders Kirke har hvert år konfirmation Kristi Himmelfarts dag kl. 9.30 ved sognepræst Karen Marie Bøggild (mødetid i kirken kl. 8.55 til fælles fotografering), og kl. 11.30 ved sognepræst Lars Hansen (mødetid i sognegården til fælles fotografering kl. 11.00).  Dato for Kristi Himmelfarts dag varierer fra år til år.

Alle 7. klasses elever bosiddende i Sct. Peders sogn er velkomne til at blive konfirmeret og gå til konfirmationsforberedelse i sognet. Se evt. på sogn.dk, i hvilket sogn du bor i.

Sct. Peders sogn dækker over flere skoledistrikter og aftaler undervisningstidspunkt med skolelederne.

Der er indskrivning til konfirmationsundervisningen den anden søndag i juni i forbindelse med højmessen.

Undervisningen foregår i sognegården, hvis man går til undervisning hos Karen Marie Bøggild og på Skyttevænget 21 hos Lars Hansen.