Christian Kampman Larsen

Christian Kampman Larsen er uddannet på Det fynske Musikkonservatorium hos Poul Børch, Ib Bindel og Bo Grønbech. Videregående studier hos Martin Haselböck, Wien og orgeldebut fra Det kgl. danske Musikkonservatorium 1985 hos professor Flemming Dreisig.

Christian Kampmann Larsen modtog Jacob Gade prisen i 1981.
Intensiv koncertvirksomhed i Danmark, Europa, USA, Mexico, Uruguay, Argentina, Australien og New Zealand.
Har udgivet CD-indspilninger med bl. a. Max Regers orgelværker.
Hans centrale repertoire omfatter bl. a. Bach, Reger og Dupré.

Ansat siden 1990 som organist ved Sct. Peders Kirke, Næstved.

Kontakt til Christian Kampman Larsen.

2.Organist

Jens Ramsing

Jens Ramsing er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium både som pianist (debutkoncert 1983) og organist (kandidateksamen 1986). Videregående studier i Rom og Budapest. Han har modtaget legater fra Gadefonden, Dronning Ingrids romerske fond mv.

Sideløbende med arbejdet som organist underviser han på 31. år i klaver og orgel på Sjællands Kirkemusikskole, og han har senest i en årrække været organist ved Vor Frue Kirke i Vordingborg. Han giver jævnligt koncerter – både som pianist og organist. Desuden har han indspillet en række anmelderroste cd’er, bl.a. Fr. Liszt’s romerske klaverværker, alle J.S. Bachs toccataer og fugaer for orgel og en cd med egne orgelværker.

Ansat siden 1.juli 2017 som organist ved Sct. Peders Kirke, Næstved

Kontakt til Jens Ramsing