Sct. Peders Kirke har hvert år konfirmation Kristi Himmelfarts dag

Kl. 9.30 ved sognepræst Karen Marie Bøggild (mødetid i kirken kl. 8.55 til fælles fotografering)

Kl. 11.30 ved konfirmandunderviser og sognepræst Kristina Hermansen (mødetid i sognegården til fælles fotografering kl. 11.00).

Dato for Kristi Himmelfarts dag varierer fra år til år.

Alle 7. klasses elever bosiddende i Sct. Peders sogn er velkomne til at blive konfirmeret og gå til konfirmationsforberedelse i sognet. Se evt. på sogn.dk, i hvilket sogn du bor i.

Sct. Peders sogn dækker over flere skoledistrikter og aftaler undervisningstidspunkt med skolelederne.

Undervisningen foregår i sognegården, hvis man går til undervisning hos Karen Marie Bøggild og på Skyttevænget 21 Kristina Hermansen

Tilmelding 2019-2020 søndag d. 16. juni kl.10 i  forbindelse med højmessen. Medbring gerne dåbsattest på konfirmanden og NemID til digital tilmelding på begge forældre.

Konfirmationshjælp: Se venligst under fanen "Menighedsplejen"