Opstart af minikonfirmand hold 2018

Minikonfirmanderne holder til i Sct. Peders Kirke og sognegård tirsdage kl. 15:30-17:00.  Her lærer vi kirkens og Bibelens historie at kende igennem kreative aktiviteter, maling, leg og sang.  Sammen går vi på opdagelse og leder efter Gud.

Vi får bl.a. besøg af ægte riddere, laver spændende ting og hygger med guf, kage og saftevand.

Så kom og vær med i Sct. Peders Kirke og Sognegård, Sct. Peders Kirkeplads 5.

Minikonfirmand starter op tirsdag d. 25. sept. kl 15:30 og vi mødes efterfølgende tirsdag d. 9/10 kl 15:30-17:00, hvorefter vi mødes hver tirsdag, undtagen i uge 42.

Tirsdag d. 27 november kl 17:00 slutter vi af med FAMILIEGUDSTJENESTE

Til familiegudstjenesten har minikonfirmanderne forberedt en overraskelse, fx. drama eller udstilling.  Efter familieguds-tjenesten er der hygge og spisning i sognegården. Kom og vær med – sæt allerede nu et stort X i kalenderen!

Ønsker du mere information, kan du kontakte
Kristina Hermansen på 28 45 14 69 eller  krh@km.dk

Ingen begivenheder fundet.