Sct. Peders Kirkemusik

I Sct. Peders Kirke afholdes der årligt en række kirkekoncerter af såvel instrumentalt - som vokalt tilsnit. Vi fortsætter koncertaktiviteterne og er nu nået til 2018. Se hele oversigten her

Fælleskoncert

Tirsdag den 20. marts er der orgelkoncert i Sct. Peders kirke. Det er organisterne Kurt Levorsen, organist ved Sct. Mortens kirke og Sct. Peders Kirkes egen organist Christian Kampmann Larsen der sidder ved henholdsvis Svaleredeorglet og Eule-orglet. Normalt er det således at vi præsenterer de to instrumenter separat, men ved denne lejlighed kan de begge opleves ved samme koncert. Kurt Levorsen vil spille orgelmusik af Samuel Scheidt, og Christian Kampmann Larsen vil spille orgelmusik af Bach, Reger og Dupré. Der er fri adgang til koncerten.

Koncert med korene ved Sct. Peders Kirke.

Lørdag den 9. juni er der sæsonafslutningskoncert i Sct. Peders Kirke. Spilopkoret og "Young choir" under ledelse af Sct. Peders kirkes nye dynamiske dirigent Anna-Sofie Larsen vil vise hvad de har brugt sæsonen til. Endvidere medvirker Sct. Peders Kirkes Pigekor under ledelse af Chr. Kampmann Larsen, Jens Ramsing og Anna-Sofie Larsen. Der vil tillige blive tale om instrumental medvirken. Der er fri adgang til koncerten.

Fyraftenskoncerter på svaleredeorglet 2018 16.45 - 17.30

For 3. år i træk afholdes der fyraftenskoncerter i juli måned. Vi har igen i år fået sammensat en buket af fremragende orgelkunstnere der vil orgelmusik fra renaissancen i højsædet. Torsdag den 5 juli sidder Herlufsholm kirkes organist Karsten Gyldendorf ved tasterne. Torsdag den 12. juli har vi hentet den hollandske orgelvirtuos Gerben Mourik til Sct. Peders Kirke. Torsdag den 19. juli sidder Basel-organisten Andreas Liebig ved orglet, og den nyudnævnte domorganist Vibeke Vanggaard i Maribo runder serien af torsdag den 26/7.
Der er fri adgang til koncerterne

Børnekorene

Anna-Sofie Larsen